Back

Heelwork to Music med Jenny Wibäck

Kursen är fullbokad!

Det är dags för kurs i Heelwork to Music (HtM) med fantastiska Jenny Wibäck här på Väderstad Hundcenter! Kursen riktar sig till alla som tränar eller vill börja träna HTM. Under kursen kommer gruppövningar varvas med individuell träning.

Jenny och hennes hund Pingu har tävlat framgångsrikt på högsta nivå, bland annat som del i Sveriges landslag och på SM. Att hunden alltid ska känna att träning är en rolig lek har tagit henne långt i flera grenar och Jenny har även skrivit boken ”Starka tillsammans” om mental träning för hundförare.

HTM lämpar sig utmärkt för hundar som på grund av ålder eller skador inte kan genomföra mer fartfyllda aktiviteter. Jennys egen hund Pingu deltog i Nordiska Mästerskapen vid 11 års ålder och de blev då bästa svenska ekipage. 

Datum: 2024-06-12 + 2024-06-13 (onsdag-torsdag)
Plats: Inomhus på Väderstad Hundcenter
Antal platser: 6 ekipage med hund, några få åhörarplatser
Tid: 9:30-16:30 inkl lunchpaus
Pris: 2800 kr med hund, 800 kr för åhörarplats

Anmälan skickas via mail till info@vaderstadhundcenter.se. Beskriv gärna er eventuella tidigare tränings- och tävlingserfarenhet i din anmälan. Anmälan är bindande.

Andra instruktörer

Det hålls en del kurser där andra instruktörer hyr in sig hos oss! Håll gärna koll på vår Facebooksida då vi brukar dela information om de flesta kurser som hålls här hos oss.

Något som vi ser fram mot är våra återkommande Sommarläger i tävlingslydnad med Ditte Andersson på Happy dogs Hundkurser. 

Håll även koll på Jennys hundkurser och Canine Treat som båda håller belöningsbaserade retrieverkurser hos oss.